Om je bedrijf online te laten groeien is een goede webhosting erg belangrijk. Dit zorgt er voor dat je vindbaar bent en steeds op de plek aanwezig bent waar je klanten naar je zoeken. Het is een essentieel onderdeel van je online aanwezigheid.

Je kan er voor kiezen om je hosting zelf te voorzien. In dit geval heb je je servers bij jou in kantoor en sta jij in voor de verzorging, veiligheid en uptime van je website. Maar je kan er ook voor kiezen om je website extern te laten beheren.

Het belang van webhosting

Een goede en betrouwbare hosting partner is van groot belang voor elk bedrijf. Door het kiezen van je hostingprovider kan je jezelf voorzien van heel wat voordelen naast een thuis voor je website. Zo kan je afhankelijk van je provider ook rekenen op bijvoorbeeld een goede veiligheid en dagelijkse backups.

Kies je voor Xenius dan lopen deze voordelen snell op. We hebben namelijk een groot aantal features die standaard inbegrepen zijn in elk webhosting pakket.

Premium support is van onschatbare waarde wanneer er problemen zijn met je hosting of je website. Omdat je kan rekenen op onze expert per telefoon, email of chat krijg je een groter vangnet om jou te ondersteunen. Je wordt geholpen zoals dat hoort, want jouw geluk zetten wij voorop.

Daarnaast voorzien we je website ook met een gratis SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat al jouw bezoekers weten dat je website veilig. Niet alleen je bezoekers maar ook jouw veiligheid is belangrijk. Met een speciaal veiligheidspakket en dagelijkse backups heb je een zekerheid en hoef je je nooit zorgen te maken.

Kies voor lokale webhosting

Ben je op zoek naar webhosting België? Dan ben je bij Xenius aan het juiste adres. Doordat we veel belang hechten aan jou gegevens en die van je klanten, hebben we ook gekozen voor Belgische datacenters. Dit wil zeggen dat je gegevens bij jou in de buurt blijven.

Dankzij onze vaste beloftes en onze persoonlijke en lokale aanpak geniet jij van de beste support en betrouwbaarheid in alle opzichten.