Op ieder kantoor kan een printer niet ontbreken. Regelmatig moeten er documenten afgedrukt worden om te verspreiden op de werkvloer. Hiervoor kun je het beste een zakelijke printer aanschaffen. Deze printers kunnen jou van alle gemakken voorzien, zonder dat het veel geld gaat kosten. Bij JWS kun je terecht voor veel verschillende modellen printers, voor een lage prijs en waarbij je kunt genieten van alle gemakken die de contracten met zich meebrengen. Het is daarom de moeite waard om er verder naar te kijken. 

 

Verschillende keuzes bij een zakelijke printer 

Een zakelijke printer moet altijd aangepast worden aan de printopdrachten die bij jou op kantoor zijn. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kleuren en de kwaliteit, maar ook het printvolume dat er op een dag is. Daarom moet je altijd eerst gaan kijken naar de verschillen tussen een inkjetprinter en een laserprinter. De eerste variant is voornamelijk bedoeld voor hoogwaardige kwaliteit aan kleuren, maar brengt hogere kosten voor cartridges met zich mee. Als je in een snel tempo meerdere tekstdocumenten afgedrukt wilt hebben, is een laserprinter weer meer geschikt. Zo zorg je ervoor dat je continu de beste oplossingen in handen hebt. 

 

Flexibele contracten voor iedereen 

Vergeet dan ook niet mee te nemen of de zakelijke printer ook moet kunnen kopiëren of scannen. Ook dit brengt weer andere modellen met zich mee. Voor iedere printer is een flexibel contract aan te gaan. Dit houdt in dat er geen hoge investering nodig is, maar er een vast bedrag per maand nodig is om een of meerdere printers aan te schaffen. Hierbij heb je alles tot jouw beschikking. De materialen worden geleverd en het onderhoud wordt uitgevoerd. Je komt dus nooit zonder printer te zitten en kunt iedere print op kantoor uitvoeren.